MUKAVAA TEKEMISTÄ

JA RENTOA OLEMISTA

PALVELUJA LÄHELLÄ

Hotelli Kotolan edulliset huoneet sijaitsevat alle kymmenen minuutin ajomatkan päässä Kotkan keskustasta. 700 metrin päässä sijaitsee paikallisliikenteen bussipysäkki, josta kulkee keskustaan linjat 13 ja 27.

KAUPUNGIN KESKUSTA

Kotkan kaupungin keskusta sijaitsee saarella. Ostoksia voi tehdä Kauppakeskus Pasaatissa sekä keskustan monissa palvelevissa erikoisliikkeissä. Keskustassa voi nauttia aidon merikaupungin tunnelmasta ja kauppatorilla lämpimistä suussa sulavista sokeripintaisista possoista. Keskusta sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Hotelli Kotolalta.

KOTKA GOLF CENTER

18 erilaista luonnonläheistä väylää, etuysillä runsaasti vesiesteitä, takaysillä metsämaisemaa ja lisäksi hyväkuntoisia haastavia viheriöitä. Kenttä sijaitsee 2 kilometrin päässä Hotelli Kotolalta.

www.kymengolf.fi

SANTALAHTI RESORT

Santalahdesta löydät, uimarannan, luontopolut, minigolf radan sekä muuta aktiviteettia kuten fatbike pyörävuokrauksen. Santalahti sijaitsee parin kilometrin päässä Hotelli Kotolalta.

www.santalahti.fi

MERIKESKUS VELLAMO

Meren ja seudun tarinoita. Hämmästy museoiden näyttelyistä, sukella pintaa syvemmälle oppaiden luotsaamana tai tutki meren historiaa Tietokeskuksessa. Vietä touhukas päivä perheen kesken, nauti maistuvat herkut meren äärellä. Vellamo sijaitsee Kotkan Saarella keskustan välittömässä läheisyydessä, noin 5 kilometrin päässä Hotelli Kotolalta.

www.merikeskusvellamo.fi

MARETARIUM

Maretarium on Kotkassa vuonna 2002 avattu yleisöakvaario, joka sijaitsee Kotkansaarella, Sapokanlahden rannalla. Se on keskittynyt suomalaisten kalalajien ja vesistöjen esittelyyn. Siellä on nähtävillä noin 60 alkuperäistä ja vakinaista kalalajia Suomesta. Talossa on myös Meriteatteri, kahvila Meri Café Kristina sekä matkamuistomyymälä.

www.maretarium.fi

SAPOKAN VESIPUISTO

Sapokan Vesipuisto on Kotkan keskustassa Kotkansaarella sijaitseva puisto. Puistoalue käsittää noin kolme hehtaaria Sapokanlahden pohjukan ympäristöä. Puistossa on noin 20 metriä korkea vesiputous, jonka vesi pumpataan merestä puolen kilometrin päästä. Sapokka on Suomen palkituin puisto. Hotelli Kotolalta sapokkaan on noin 6 kilometriä.

KATARIINAN MERIPUISTO

Kotkansaaren eteläisimmässä kärjessä sijaitseva Katariinan Meripuisto on yli 20 hehtaarin suuruinen erityisen monipuolinen puisto- ja virkistysalue, joka on vilkkaassa käytössä ympäri vuoden. Myös Katariina on saanut useita palkintoja. Katariinan Meripuistossa on upeiden kallioiden ja merimaisemien lisäksi paljon nähtävää ja koettavaa. Puistossa on laaja nurmialue, joka on vapaasti käytettävissä auringonottoon, pallopeleihin tai vaikkapa leijan lennättämiseen. Puistossa on runsaasti välineitä, joita voi käyttää sekä leikkiin että kuntoiluun.

Katariinassa on skeittiramppi, jonka suunnittelussa käyttäjät ovat olleet aktiivisesti mukana. Vauhdin hurmaa voi kokea skeittilaudoilla ja pyörillä myös n. 38 metriä pitkällä Pump track -radalla.

Katariinan Meripuistoon on Hotelli Kotolalta noin 6 kilometriä.

KOTKAN SAARISTO

Kotkan edustan saariin on kesäisin useita yhteysaluksia jotka lähtevät Kotkan Sapokasta.

Varissaari on linnakesaari Suomenlahdessa Kotkassa. Saarella sijaitsee Ruotsinsalmen merilinnoitukseen kuuluvan Fort Elisabethin linnoitusrakenteita ja raunioita. Linnoitus on saanut nimensä Venäjän keisarinnan Elisabetin mukaan. Kesäisin Varissaaressa palvelee Ravintola Vaakku.

www.varissaari.com